Archives

{ }

Stijlgids

Voor NextStep24 maakte VIQ een korte en bondige (huis)stijlgids. Logo, kleurgebruik, lettertype, vormtaal in een klein documentje verenigd. Klaar om door een webontwerper of DTPer/grafisch vormgever omgezet te worden naar bruikbare middelen. Een handleiding.

De huisstijl handleiding is gebruikt bij de ontwikkeling van de website. Deze website is op 11 mei online geplaatst. Kijk op nextstep24.nl. Uitgewerkt en ontwikkeld door Ibizz.nl.

{ }

Logo en website voor Logopedie Esther Rhijnsburger

Een simpel maar doeltreffend ontwerp, uitgewerkt met Bootstrap en WordPress.

Kijk op: er-logopedie.nl

{ }

Brochure

Opgemaakt voor Better Biomass, in opdracht van Ware Communicatie. Een drieluik met A4 als afgewerkt formaat, op recycled papier.

{ }

Anne on-line!

Hij staat er op! De nieuwe website van Anne Reitsma. VIQ het ontwerp, Geert, (van der Tol Webdevelopment), de bouw van de website, Anne de foto’s.

Kijk op: annereitsma.nl

{ }

hkz.nl on-line

Hij staat er op. De Nieuwe site voor HKZ, Basis voor Beter. HKZ organiseert en regelt certificatie en normeringen in de zorgsector. Een project van Ware Communicatie. (Zo fijn).

HKZ is onderdeel van de NEN.

Ga naar: http://www.hkz.nl

{ }

Work in progress

Ik ben bezig met het ontwerp voor de nieuwe website van fotografe Anne de Leer. Een responsive design met gebruik van transitions vraagt om een andere ontwerp aanpak. Direct uitwerken ruwe schetsen en ideetjes in CSS en HTML met een kort lijntje naar de opdrachtgever lijkt voorlopig het beste te werken. Mooi te zien hoe nieuwe methoden je tot andere inzichten brengen.

{ }

Kaartjes

12 verschillende kaartjes met verschillende boodschappen voor verschillende gelegenheden. Staan nu bij Ennatuurlijk in Best op kantoor voor het grijpen, zodat elke medewerker op elk moment op een leuke en vriendelijk manier kan communiceren met de klant.

Afmetingen: 12 x 12 cm.
Met natuurlijk een bijpassende envelop in de huisstijl.